Over Rental Pumps

Bij Rental Pumps gaan we ver voor onze klanten, maar ook voor onze collega’s. Zonder gelukkige collega’s geen tevreden klanten, zo simpel is het. We zorgen dat ons werk uitdagend en gevarieerd blijft, helpen elkaar en besteden aandacht aan een prettige, informele, sociale band. Je bent heel welkom om dat te komen ontdekken!

8550_pandrpb.jpg

Hoe dichter bij Dordt…of Dendermonde

… hoe mooier het wordt! Vlak bij het kabbelende water van de Beneden Merwede vind je het nieuwe en supermoderne onderkomen van Rental Pumps Nederland. Hier tref je onze werkplaats en ons kantoor. Óf ons prachtige architectonische en klimaatnvriendelijk onderkomen van Rental Pumps België. Een juweeltje om in te werken.

nieuwebusruud3.jpg

Zijn het collega’s?

Of zijn het vrienden? In het begin waarschijnlijk het eerste, maar wie weet wat eruit komt. Als je de verhalen op deze site van Liesbeth, Ivan, Michael en Ruud leest, kun je zelfs zonder Sherlock-skills een gemene deler bedenken: allemaal roemen ze de teamspirit. Onze bedrijfsuitjes zijn altijd een groot succes, maar ook op ‘normale’ dagen is het een feestje.

Projecten

Als monteur kom je nog eens ergens. De ene dag sta je op een aangemeerd schip in de Rotterdamse haven. Een andere keer lever je een bijdrage aan een megaproject van Rijkswaterstaat. Als je het leuk vindt, kun je je handen en hersens ook in het buitenland laten spreken, want ook daar zitten onze klanten. Wij regelen de vliegtickets en het hotel wel. Stuur je af en toe wel een fotootje in de groepsapp?

Goed spul

Binnen Rental Pumps draait het in eerste instantie om de mensen. Maar zonder goede techniek zijn we ook nergens. Daarom werk je aan de meest geavanceerde pompen en dat doe je met het beste gereedschap. Als je bij ons gaat sleutelen, ga je rijden in een blinkende pick-up of bestelbus waarin je gezien mag en wil worden.

Zit jouw vacature er niet tussen?
Staat er nu niets voor je bij? Wat er nog niet is, kan altijd nog komen. Stuur gerust een open sollicitatie waarin je schrijft wie je bent en wat je kunt. Bellen of langskomen voor een kennismaking mag ook altijd. Vinden we zelfs leuk!
planning-van-monteurs.png
Heb je interesse of vragen?
Ad helpt je graag verder!
ad.jpg
Ad de Vor, Eigenaar Rental Pumps Nederland
Contact opnemen